Μαγιό 2023: Τα trends που θα φορεθούν το φετινό Καλοκαίρι


Έφτασε η εποχή που ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, οι μέρες πιο ηλιόλουστες και το μυαλό μας βρίσκεται ήδη στις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία. Και βέβαια όταν μιλάμε για χαλάρωση σε μια ξαπλώστρα, ηλιοθεραπεία στην αμμουδιά και βουτιές στη θάλασσα, το πλέον απαραίτητο είναι το μαγιό μας.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ανακαλύψουμε τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2023 και να επιλέξουμε το trendy μπικίνι που θα φορέσουμε φέτος.


  • Τα ψηλόμεσα μπικίνι και φέτος στην κορυφή των τάσεων

    Κομψά και στυλάτα, τα ψηλόμεσα bottom των bikini παραμένουν κι αυτή τη σεζόν στην κορυφή των προτάσεων από τους διάσημους οίκους μόδας.

    Η ρετρό τους διάθεση, αλλά και ο τρόπος που κάνουν τα πόδια μας να δείχνουν όμορφα και μακριά, τα καθιστά μια όμορφη επιλογή για κάθε ηλικία και σωματότυπο.

        • Animal print μαγιό για το 2023

          ο εντυπωσιακό αυτό print με τις γήινες αποχρώσεις που αναδεικνύει την άγρια πλευρά μας, θα φορεθεί πολύ και φέτος το Καλοκαίρι στα μαγιό.

          Πρόκειται για ένα μοτίβο που τραβάει την προσοχή και δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να απογειωθεί. Ίσα ίσα που ο συνδυασμός του με μίνιμαλ αξεσουάρ σε γήινους τόνους θα το κάνουν να φανεί ακόμη περισσότερο

        • Metallics και λάμψη για glamorous εμφανίσεις

          Ακόμη μια τάση της μόδας που επηρέασε και τα μαγιό το 2023 είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις και γενικότερα τα λαμπερά κομμάτια. Αποχρώσεις όπως το ασημί, αλλά και τα lurex υφάσματα θα έχουν λοιπόν την τιμητική τους


          Πηγη: beautetinkyriaki.gr